Website Aanbieding / Werkwijze

Website Aanbieding / Werkwijze
Uw digitale dynamische visitekaartje – Simpel & Snel in onderhoud | Goedkoop | Vernieuwend | Netwerkend | Doeltreffend.

Werkwijze:

  1. 1e intake is gratis, waarbij wij voor u een inventarisatie maken en de mogelijkheden met u bespreken.
  2. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke offerte, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.
  3. Wij leveren u voorbeelden van websites aan, waaruit u kan kiezen.
  4. U bent aan zet, het opsturen van grafische materialen o.a.: het logo, eventuele foto’s en als deze al voor handen zijn de teksten.
  5. Goedkeuring van het ontwerp/design. Als het webdesign klaar is leggen wij het u voor ter goedkeuring. Nog niet als een werkende website, maar u krijgt een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant nemen we mee om tot een resultaat te komen waar u tevreden over bent.
  6. Bouw van de website. Pas nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de bouw van de website. In een testomgeving wordt de website volgens het gemaakte design opgebouwd. En, indien mogelijk voorzien van teksten en foto’s.
  7. Testen van de website. Als we klaar zijn met de bouw van de website ontvangt u van ons een link naar de testomgeving. Hier ziet u voor het eerst de werkende website en heeft de gelegenheid deze uitgebreid te testen.
  8. Oplevering van uw website. Na de testfase leveren wij de website op en we verhuizen hem naar van de testomgeving naar de definitieve plek.

 

Website Aanbieding Flyer – download, klik hier –


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


TOP